Austria - Pachis Travel

Go to content

Main menu:

Austria

Ταξίδια > Οδικές > Από Κέρκυρα

Τιρολέζικες & Βαυαρικές Άλπεις

7ήμερη εκδρομή, αναχώρηση 22 Δεκεμβρίου
Τιμή συμμετοχής κατ' άτομο σε

648.00 € Add
 
 
Βιέννη
Κοιλάδα Δούναβη – Μέλκ – Γκράτς - Πάντοβα
Χριστουγεννιάτικες αγορές

Αναχώρηση 11 Νοεμβρίου – Επιστροφή 18 Νοεμβρίου

1η μέρα: Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα – πλοίο
Συγκέντρωση το απόγευμα στο λιμάνι  και αναχώρηση για Ηγουμενίτσα απ όπου στις 23:00 θα αναχωρήσουμε για την Ανκόνα στην Ιταλία. Διανυκτέρευση στο πλοίο
 
2η μέρα: Ανκόνα – Ούντινε,
Άφιξη το μεσημέρι στην Ανκόνα και αναχώρηση για το Ούντινε. Διασχίζοντας τις επαρχίες Μάρκε και  Βένετο  θα φθάσουμε αργά το απόγευμα  στο ξενοδοχείο μας στην περιοχή του Ούντινε.  Τακτοποίηση στα δωμάτια, Διανυκτέρευση

3η μέρα: Ούντινε – Βιέννη
Μετά το πρωινό ξεκινάμε το ταξίδι  διασχίζοντας  την περιοχή των Άλπεων στα σύνορα με την Αυστρία. Θα περάσουμε κοντά από το Κλάγκενφουρτ και το Γκρατς για να φθάσουμε  το απόγευμα στη Βιέννη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ελεύθερος  χρόνος στη πόλη. Διανυκτέρευση.

4η μέρα:  Βιέννη
Μετά το πρωινό θα γνωρίσουμε την όμορφη πρωτεύουσα της Αυστρίας. Τον περίφημο δακτύλιο με τα επιβλητικά κτήρια, την  Κρατική όπερα, την Βουλή, το επιβλητικό Δημαρχείο, το Πανεπιστήμιο, , την Βοτίβ Κίρχε, τα χειμερινά των Αψβούργων « Χόφμπουργκ» και τα θερινά ανάκτορα του Σένμπρουν. Στη συνέχεια περπάτημα στο  ιστορικό κέντρο που θα δούμε την ελληνική εκκλησία, το σπίτι του Ρήγα Φεραίου και τέλος  το Ναό του Αγίου Στεφάνου. Χρόνος ελεύθερος.  Το βράδυ σας προτείνουμε προαιρετική έξοδο στην περίφημη γειτονιά Γκρίτσινγκ για διασκέδαση.
 
5η μέρα: Βιέννη – Κοιλάδα Δούναβη – Μέλκ
Μετά το πρωινό εκδρομή στην κοιλάδα του Βάχαου την πιο όμορφη περιοχή του κρατιδίου της Κάτω Αυστρίας. Ακολουθώντας  τη ροή του Δούναβη θα διασχίσουμε την ειδυλλιακή κοιλάδα , το πιο στενό πέρασμα του ποταμού σε αυστριακό έδαφος. Περνώντας από γραφικά χωριά και καλοδιατηρημένους μεσαιωνικούς οικισμούς, από αμπελώνες και κάστρα θα καταλήξουμε στην πόλη Κρεμς, την αρχαιότερη της Κάτω Αυστρίας. Περίπατος στο κέντρο και τα μεσαιωνικά σοκάκια της πόλης. Αργότερα επίσκεψη στο περίφημο μοναστηριακό συγκρότημα του Μέλκ με τη χιλιόχρονη ιστορία, την ανεκτίμητη βιβλιοθήκη των Βενεδικτίνων μοναχών με σπάνια βιβλία και χειρόγραφα, καθώς και μια από τις πιο εντυπωσιακές μπαρόκ εκκλησίες της Κεντρικής Ευρώπης. Το μεσημέρι επιστροφή στη Βιέννη. Ελεύθερος χρόνος
 
6η μέρα: Βιέννη – Γκράτς - Πάδοβα
Επίσκεψη στη  δεύτερη σε μέγεθος πόλη της Αυστρίας, που κατά τον  μεσαίωνα είχε την έδρα του ένας πλάγιος κλάδος της οικογένειας των Αψβούργων και αργότερα ο αυτοκράτορας Φρειδερίκος  Γ’ . Κληροδότημα των Αψβούργων είναι η Αλτστατ ( παλιά πόλη ) , που έχει χαρακτηριστεί από την Ουνέσκο Μνημείο Παγκόσμιας  Πολιτιστικής κληρονομιάς. Συνεχίζοντας τη διαδρομή μας θα φθάσουμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην Πάδοβα. Τακτοποίηση στα δωμάτια.  Διανυκτέρευση.
 
7η μέρα: : Πάδοβα - Ανκόνα
Μετά το πρωινό περιήγηση στο ιστορικό κέντρο της Πάδοβα που θα δούμε την εκκλησία του Αγίου Αντωνίου του 14 ου αιώνα, τις πλατείες Πιάτσα ντέλα Φρούτα και την Πιάτσα ντει Σινιόρι.  Στη συνέχεια αναχώρηση για την Ανκόνα, από όπου θα αναχωρήσουμε για Ηγουμενίτσα.
8η μέρα: Ηγουμενίτσα - Κέρκυρα
Το πρωί άφιξη στην Ηγουμενίτσα και το μεσημέρι στην Κέρκυρα. Τέλος εκδρομής.


Τιμή συμμετοχής κατ΄ άτομο        € 530,00
Επιβάρυνση μονόκλινου δωματίου € 115,00
Παιδιά 2-12 ετών με 2 ενήλικες     € 480,00
Παιδί 2-12 ετών με 1 ενήλικα        € 505,00


Στη τιμή περιλαμβάνονται:
Οι μετακινήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
Έξι (06) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4 αστέρων σε δίκλινα δωμάτια με μπάνιο ή ντους
Έξι (06) πρωινά.
Τα εισιτήρια των πλοίων Ηγουμενίτσα-Ανκόνα & Βενετία-Κέρκυρα σε 4κλινες καμπίνες εσωτερικές με μπάνιο και Κέρκυρας – Ηγουμενίτσας ( Superfast / Minoan lines )
Τοπικός ξεναγός στη Βιέννη
Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
Αρχηγός του γραφείου μας.
Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
Διόδια – ΦΠΑ.

Δεν περιλαμβάνονται είσοδοι σε επισκέψιμους χώρους, φιλοδωρήματα, δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων, γεύματα.

Για διαφορετικό τύπο καμπίνας θα υπάρχει η ανάλογη επιβάρυνση.

Επιβάρυνση για τύπο καμπίνας, κατά άτομο
ΑΒ2 – Δίκλινη εσωτερική € 60,00
Α2 - Δίκλινη εξωτερική € 70,00
Α3 - Τρίκλινη εξωτερική € 55,00
ΑΒ3 Τρίκλινη εσωτερική € 45,00
Α4 Τετράκλινη εξωτερική € 25,00Προκαταβολή συμμετοχής έως 25 Οκτωβρίου 250,00 €
Εξόφληση συμμετοχής 10 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής 
7 Gilford str, 49100 Corfu Greece - Tel. +30 2661028298, +306972093484 Fax:+302661023820, Email: info@pacistravel.com
Back to content | Back to main menu